Marvin & Pip

Marvin Timothy is een soul-zanger en- pianist. Otis Redding, Donny Hathaway and Stevie Wonder zijn een paar van zijn grootste inspiraties. Al op jonge leeftijd had hij zijn hart verloren aan de soul muziek en in Nederland behaalde hij faam door zijn deelname aan The Voice of Holland.

Pip Alblas is een singer-songwriter. Ze zong al voor ze kon praten en speelt daarbij op jonge leeftijd gitaar. Dit ging al snel gepaard met liedjes schrijven en sinds ze op 12 jarige leeftijd haar eerste liedje schreef is ze daar niet meer mee gestopt. Haar grote voorbeelden zijn Ed Sheeran en Jason Mraz. Ook zij deed mee aan The Voice of Holland en daar hebben Marvin en Pip elkaar muzikaal getroffen.

Hoe fantastisch is dat? Met de funk en soul invloeden van Marvin en de pop en country invloeden van Pip is er voor ieder wat wils. Ze spelen niet alleen nummers van vroeger maar ook de hits van nu. En deze geheel in een eigen jasje gestoken. 

Deze magische combinatie is in te zetten voor romantische muzikale begeleiding bij bruiloften/ceremonies of gezellige achtergrondmuziek bij (zakelijke) borrels. Ben je op zoek naar live muziek voor een middagje/avondje voetjes van de vloer, vraag dan naar de mogelijkheden voor Marvin en Pip in combinatie met band.